У Мирнограді розпочали вмикати вуличне освітлення на декілька годин з ранку та ввечері. Деталі повідомила заступниця керівника з питань діяльності виконавчих органів влади міста Мирноград Лариса Саділіані.

«Плануємо, що освітлення у нас буде зранку з 05:00 до 06:00 години й з 16:30 до 19:00 години ввечері», – констатує Лариса Саділіані.

Проте, ведуться обговорення щодо можливості продовження часу вмикання вуличного освітлення до 20:00.

Світло є вздовж доріг центральної частини Мирнограду, кварталу 40, на деяких ділянках кварталу 5/6, селища Новатор, в мікрорайонах. При цьому окремо підсвічують пішохідні переходи.

Через майже дворічний режим світломаскування, лінії зовнішнього освітлення залишались без належного догляду. Після отримання дозволу на вмикання ліхтарів, інвентаризація виявила, що було викрадено близько 2 кілометрів кабелю, а також деякі опори були зруйновані через дорожньо-транспортні пригоди, що унеможливлює вмикання світла в деяких місцях. Попри це, була проведена робота з підключення ліній зовнішнього освітлення до електронної системи.

«Були закуплені SIM-карти для 14 підстанції, для того, щоб зовнішнє освітлення було запущено по всіх районах нашої громади», – повідомила Лариса Саділіані.

На сьогодні Мирноград освітлюється на 80%, 17 з 26 пішохідних переходів підсвічуються окремо. Таким чином, листопад місто закінчує з відремонтованими дорогами, водою за графіком, опаленням будинків та вуличним освітленням.

Більше інформації – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news розповідав, чи встановлюватимуть в Мирнограді новорічну ялинку.